Beowulf Blockchain zal een lijst maken van zijn inheemse munt om de eigendom te decentraliseren.

Beowulf Blockchain onthulde dat het op 24 september 2020, om 20 uur ‘s avonds (GMT+8), op de Bittrex Global beurs een lijst met inheemse munten zou opstellen.

Openstaand de Beowulf-blokketen

Beowulf is een B2B gedecentraliseerd cloud-netwerk met een focus op bedrijfscommunicatiediensten. Het bedrijf biedt zijn gebruikers de voordelen van transparantie en implementatieklare oplossingen in verschillende sectoren. Beowulf richt zich momenteel vooral op klanten in de gezondheidszorg, de financiële sector, het onderwijs, de e-commerce en de transportsector. Het stelt deze klanten in staat om communicatiefuncties aan te bieden zonder barrières.

Beowulf Blockchain is een succesverhaal

Beowulf heeft in het recente verleden veel bereikt en heeft een toegevoegde waarde voor een breed scala aan bedrijfssectoren. Daarnaast bedient het project miljoenen gebruikers wereldwijd. Het bedrijf is wereldwijd partnerschappen aangegaan met honderden toonaangevende onderwijsinstellingen en bedrijven om geavanceerde technologieplatforms zoals TUTORICA, BIPLOMA en QUICKNOM in te zetten.

Sommige klanten van Beowulf zijn wereldwijd erkende entiteiten zoals:

  • Fulbright University
  • Nationaal gerenommeerde universiteiten in Vietnam
  • Mai Linh Group ( een van de oudste taxigroepen in Vietnam )
  • Grote zorgaanbieders zoals MD24 House call en anderen

Deze samenwerkingsverbanden zijn tot stand gekomen door de toenemende vraag naar op maat gemaakte en inzetbare communicatieproducten door bedrijven in diverse sectoren.

Een van hun meest recente samenwerkingsverbanden die Bitcoin Future Blockchain heeft gesmeed is met FHL Games, een toonaangevende distributeur van digitale content en games in Latijns-Amerika. Het bedrijf voorziet klanten van games zoals PUBG en League of Angels III tot 20 miljoen gebruikers op kaybo.com.

De lijst zal de eigendom decentraliseren

De vermelding van de Beowulf Blockchain-munt wordt gedaan om het eigendomsrecht te decentraliseren. Beowulf voelt dat het klaar is om een diepgaande impact te maken en zijn missie om zijn gebruikers in alle aspecten te empoweren, te verwezenlijken. Door een lijst te maken van de BWF-munt, zal Beowulf het eigendom van de blokketen decentraliseren.

BWF Token Listing Details

Door het decentraliseren van het eigendom zal het organisaties en mensen wereldwijd in staat stellen om supernodes te worden. Het bedrijf is van plan om 100 miljoen BWF-munten ter waarde van $1 miljoen aan zijn gemeenschap te verkopen binnen twee weken na de notering. Daarnaast zal het bedrijf samenwerken met crypto-uitwisselaars om een supernode netwerk op te zetten.

Gebruikers van de crypto-beurzen zullen hun BWF-holdings mogen inzetten om supernodes te vormen. Bij het inzetten van hun BWF zullen ze blokbeloningen kunnen verdienen die worden uitbetaald in BWF-munten. Bovendien zullen ze transactiekosten in W-munten van het Beowulf-netwerk verdienen.

Wat zijn W-Munten?

W munten zijn de inheemse stabiele munt van het Beowulf Blockchain ecosysteem. Hun waarde is gekoppeld aan de USD in een verhouding van 1:1. W-munten zijn een nutsmunt die fungeren als het stabiele betaalmiddel voor transactiekosten binnen het Beowulf-ecosysteem. Ze werken volgens hetzelfde principe als casinofiches. Ze zijn de helft van de unieke dual-coin architectuur van het ecosysteem die bijdraagt aan de liquiditeit en stabiliteit.

Wat het Leiderschapsteam moest zeggen

In zijn commentaar op de komende notering zei Dr. William H. Nguyen, de CEO van Beowulf, dat hij de BWF-munt wilde positioneren als een ledenpaspoort voor de aanhangers van hun verschillende producten en de komende producten in de toekomst. Hij voegde eraan toe dat met de steun van verschillende industrieleiders, het bedrijf de bedrijfscommunicatiesector zou verstoren. Om dit te bereiken, zullen ze betere videokwaliteit, goedkopere videoconferentiediensten en een verbeterde efficiëntie bieden aan end-to-end gebruikers wereldwijd.