XRP Price Skyrockets Met Bitcoin Price Reaching New ATH

De Bitcoin-prijs stijgt met bijna 15% en wordt verhandeld naar een nieuw record van meer dan 22.000 dollar.

De prijs van XRP heeft bijna al zijn verliezen van deze week weggewerkt en is gestegen tot meer dan 25%.

XRP prijs rally
De Bitcoin-prijs bereikte met succes zijn allerhoogste niveau, omdat het een belangrijk weerstandsniveau boven de $20.000 breekt. Grote altcoins volgen het vlaggenschip van de crypto, de XRP-prijs heeft eindelijk een indrukwekkende dagelijkse rally weten te markeren, aangezien de prijs nu rond de $0,56 ligt.

Zelfs Ethereum Price laat enorme winsten zien met 10% schommeling van $642.46. Major Altcoins lijken ook de Bitcoin Rally, XLM, LTC, XVG en andere alts te volgen.

Ondanks de nieuwste prijspiek dankzij de nieuwe all-time high van Bitcoin, handelt XRP nog steeds in een dagelijkse downtrend en is het niet gelukt om het 26 EMA-supportniveau te herstellen. De beren blijven de controle houden omdat er weinig ondersteuning is aan de onderkant.

Op de korte termijn kunnen stieren echter verdere opwaartse actie zien, omdat de TD Sequential-indicator zojuist een koopsignaal op de 4-uursgrafiek heeft gepresenteerd. De MACD is ook bullish geworden, wat het signaal nog meer geloofwaardigheid geeft.

Een duidelijke doorbraak boven de huidige niveaus kan de koers verder duwen naar $0.6 en $0.7 niveaus. Het kan de weerstand van $0.73 terugbrengen als de koers blijft stijgen.

Als XRP een andere selloff ziet, kan het doorschuiven naar $0.458. Een daling onder dit niveau zou de prijs verder kunnen doen dalen naar $0,4 en mogelijk naar $0,33, waar hij in november uitbrak. De RSI en MACD zijn momenteel laag, wat suggereert dat er nog steeds beren aanwezig zijn.

Over het geheel genomen hebben de XRP/USD-prijzen de consolidatie van de recordhoogte getrotseerd en gaan ze waarschijnlijk richting het noorden naar de verse top.

Steunniveaus: $0,44 en $0,30,
Weerstandsniveaus: $0,60 en $0,72